Antena 3 CNN Actualitate Imagini dureroase: un cal lovit de o maşină a zăcut în agonie pe marginea unui drum din Prahova

Imagini dureroase: un cal lovit de o maşină a zăcut în agonie pe marginea unui drum din Prahova

Accidentul a fost provocat de un căruţaş care nu a acordat prioritate unui autoturism pe DN 1A, comuna Lipăneşti, judeţul Prahova. În urma impactului, două persoane au fost rănite, iar bietul animal a fost lăsat să zacă ore în şir pe marginea drumului, până când o localnică a comunei a dat publicităţii imaginile tulburătoare.

Imagini dureroase: un cal lovit de o maşină a zăcut în agonie pe marginea unui drum din Prahova
Sursa foto: observatorulph.ro
de Claudia Popovici    |    07 Sep 2020   •   18:30

Accidentul a fost provocat de un cărutaş care nu a acordat prioritate unui atoturism pe DN1A în comuna prahoveană Lipăneşti. În urma impactului două persoane au fost rănite, inclusiv cărutaşul dar şi calul, care a fost lăsat să zacă pe marginea drumului, ore în şir, fără ca cineva să intervină. 

O localnică a surprins imagini tulburătoare cu calul care agoniza pe marginea drumului şi le-a dat publicităţii printr-un mesaj la observatorulph.ro

”Calul care era înhămat la căruță a zăcut minute bune, pe jos, nefăcându-se nimic pentru a-l ajuta. Polițista a fost întrebată dacă va veni cineva în ajutorul calului, dar ne-a răspuns că nu știe când și cine îl va putea ajuta, stăpânul plecând de la locul accidentului. Mi-am adus aminte de cazul unui urs lovit de mașină, care a zăcut mult timp pe șosea” a fost mesajul acesteia.

Potrivit IPJ Prahova, animalul a primit până la urmă îngrijiri, a fost preluat de un medic veterinar şi acum are şanse mari de recuperare.

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: cal lovit
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close