Antena 3 CNN Actualitate Un copil a intrat într-o găleată cu vopsea. Ce a făcut mama sa

Un copil a intrat într-o găleată cu vopsea. Ce a făcut mama sa

Un copil a intrat într-o găleată cu vopsea. Ce a făcut mama sa
12 Iul 2015   •   09:39

O fetiţă de doar doi ani din statul american Colorado a profitat de câteva clipe de neatenţie din partea părinţilor şi a intrat cu totul într-o găleată cu vopsea. Amuzată de situaţie, mama sa i-a facut poze cu telefonul mobil, iar imaginile pe care le-a postat pe o reţea de socializare au devenit virale în scurt timp.

Victoria, o tânără mamă din Colorado, îşi aminteşte că încerca să-şi adoarmă fiul mai mic, însă la un moment dat liniştea din casă a neliniştit-o şi a mers să vadă ce face Anistyn (se citeşte "Anesten").

Când a văzut-o, a rămas încremenită. Fiica ei părea că a înotat într-una dintre găleţile cu vopsea, rămase după ce şi-au renovat casa. Acoperită cu vopsea albă, din cap până în picioare, Anistyn (se citeşte "Anesten") era mândră de isprava sa. De inspiraţia micuţei artiste nu a scăpat nici şemineul familiei.

A urmat apoi o baie lungă. După ce şi-a curăţat copilul de vopsea, Victoria a postat pe Facebook fotografia în care Anistyn (se citeşte "Anesten") este acoperită cu vopsea. Tânăra mamă spune că fiica ei nu este la prima ispravă.

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close