Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 14 ani fost ÎNJUNGHIAT de tatăl lui, care apoi s-a sinucis

Un copil de 14 ani fost ÎNJUNGHIAT de tatăl lui, care apoi s-a sinucis

Un copil de 14 ani fost ÎNJUNGHIAT de tatăl lui, care apoi s-a sinucis
27 Feb 2014   •   13:03

Un băiat de 14 ani din Braşov a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de bucătărie de către tatăl său, care apoi s-a spânzurat, cel care a anunţat Poliţia şi Ambulanţa fiind chiar adolescentul, a cărui mamă este plecată la muncă în Italia, transmite MEDIAFAX.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, Poliţia din localitatea Ormeniş a fost alerată, joi dimineaţă, în jurul orei 03.15, de către un băiat de 14 ani care a spus că a fost înjunghiat de tatăl sãu, care apoi s-a sinucis.
   
"O echipă de la Poliţia Ormeniş a mers la faţa locului, unde a fost găsit cadavrul unui bărbat de 39 de ani, spânzurat în locuinţă, precum şi un băiat  de 14 ani care avea mai multe plăgi înjunghiate în abdomen şi pe antebraţe", a spus Liviu Naghi, joi, într-o conferinţă de presă.
   
Primele cercetări ale Poliţiei arată că, pe fondul consumului de alcool, între tată şi fiu a izbucnit un conflict, în jurul orei 03.00, iar bărbatul a luat un cuţit de bucătărie cu care l-a înjunghiat de mai multe ori pe copil. După ce a realizat ce a făcut, bărbatul s-a spânzurat cu o funie agăţată de un cârlig prins de o grindă, în dormitorul locuinţei.
   
Copilul a reuşit să sune la 112 şi sã anunţe Poliţia şi Ambulanţa, el fiind transportat la Spitalul de Copii din Braşov, iar potrivit medicilor starea acestuia este stabilă.
   
Băiatul de 14 ani este elev la un liceu cu profil auto din Braşov şi locuia împreună cu tatăl său într-o casă din localitatea Ormeniş, mama copilului  fiind plecată la muncă în Italia. De altfel, şi tatăl copilului a fost plecat la muncă în Italia şi se întorsese acasă în urmă cu o lună, el neavând un loc de muncă stabil şi lucrând cu ziua.
   
Cazul a fost preluat de procurorii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close