Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 2 ani a căzut de la etajul 3

Un copil de 2 ani a căzut de la etajul 3

Un copil de 2 ani a căzut de la etajul 3
Sursa foto: foto: Agerpres
08 Mai 2015   •   07:59

Un copil de aproape doi ani a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce a căzut de la etajul al treilea al blocului în care locuia. Era acasă împreună cu tatăl şi fratele mai mare şi la un moment dat, micuţul s-a urcat pe pervazul geamului. A împins plasa de ţânanţari şi a căzut în gol pe ciment. Medicii au fost şi ei surprinşi că trăieşte şi l-au transportat imediat la spital unde a fost supus unor investigaţii amănunţite.

Copilul era acasă cu tatăl şi cu fratele mai mare, iar mama era la serviciu. Tatăl povesteşte că a lipsit din bucătărie doar câteva secunde, timp suficient ca băieţelul sa se urce pe fereastră. Tatăl s-a îngrozit când nu l-a mai găsit în bucătărie, iar de afară se auzeau ţipetele micuţului şi ale vecinilor.

Vecinii au sunat imediat la ambulanţă, iar medicii l-au transportat la Spitalul de urgenţă din Târgovişte. La prima vedere, copilul nu vavea leziuni majore. Totusi, medicii de la Târgovişte au decis să-l transfere la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală pentru investigaţii amănunţite. Poliţia şi inspectorii de la Protecţia Copilului au deschis o anchetă în acest caz, iar tatăl baieţelului ar putea fi acuzat de neglijenţă. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close