Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut realizator TV din România, în comă după un accident auto

Un cunoscut realizator TV din România, în comă după un accident auto

Un cunoscut realizator TV din România, în comă după un accident auto
29 Dec 2017   •   20:13

Lumea presei din România e în stare de șoc, după ce un realizator tv cunoscut a avut un accident rutier cumplit și se află în comă.

Zeci de ieşeni fac apel pentru a dona sânge şi a-l ajuta pe cunoscutul realizator TV Alex Vasiliu, grav rănit în urma unui accident rutier care a avut loc marţi dimineaţă.

Accidentul rutier a avut loc în apropierea localităţii Războieni şi au fost implicate trei autoturisme. Într-unul dintre acestea se afla Alex Vasiliu, în vârstă de 63 de ani, care a fost transportat în comă la spital. Alex Vasiliu se afla în autoturism împreună cu fiul său şi o femeie. 

Cunoscuţii acestuia fac un apel disperat către ieşeni pentru a dona sânge, scrie Ziarul de Iasi.

“Este nevoie urgentă de sânge pentru domnul profesor Alex Vasiliu din Iaşi! A suferit un grav accident rutier şi este la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului “Sfântul Spiridon” din municipiul Iaşi. Rugăm pe toţi cei care puteţi să faceţi o faptă bună, să mergeţi la Centrul de Transfuzii de la Spitalul Sfântul Spiridon şi să donaţi sânge pentru domnul Alex Vasiliu. El are nevoie de grupa A2, însă se poate dona pentru orice grupă!”, se arată în anunţul postat de rude pe un site de socializare.

×
Subiecte în articol: coma TVR
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close