Antena 3 CNN Actualitate Un joc sexual foarte periculos practicat la petreceri pune autorităţile pe jar

Un joc sexual foarte periculos practicat la petreceri pune autorităţile pe jar

Un joc sexual foarte periculos practicat la petreceri pune autorităţile pe jar
Sursa foto: foto: pixabay.com
21 Mai 2016   •   01:14

Un fenomen periculos a luat amploare în mai multe ţări din Europa. Medicii avertizează că tinerii practică la petreceri aşa-numita ,,Ruletă a sexului", joc în care participanţii (de obicei homosexuali) riscă să facă sex cu un necunoscut care nu recunoaşte că este diagnosticat cu HIV, potrivit descopera.ro.
 
Medicii din Barcelona au observat o creştere a numărului unor astfel de petreceri, pe care ei le consideră a fi un semn al faptului că oamenii şi-au pierdut respectul pentru persoanele seropozitive. ,,Pot exista petreceri sub forma celei de tipul ruletă sau întâlniri la care poţi participa numai dacă eşti deja diagnosticat cu HIV", a declarat medicul Josep Mallolas pentru publicaţia spaniolă El Periodico.  
 
Anul trecut, un stripper sârb cunoscut sub numele de ,,Tijana" susţinea că ,,Ruleta Sexuală" a apărut iniţial în Serbia, de unde şi numele ei de ,,Ruletă Sexuală Sârbească". ,,Văd că toată lumea vorbeşte despre aceste partide de sex, dar, de fapt, ele erau destul de comune în ţara noastră. Ceea ce într-adevăr m-a şocat a fost faptul că oamenii care participă la aceste întâlniri poartă măşti, iar unul dintre ei are HIV. De obicei, bogaţii sunt cei care organizează aceste partide pentru alte persoane influente. Aceşti oameni suferă un şoc teribil ştiind că ar putea face sex cu cineva care a fost infectat cu HIV", a declarat sârbul pentru purblicaţia britanică Metro.
 

 

×
Subiecte în articol: HIV
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close