Antena 3 CNN Actualitate Un notar înstărit a murit la Craiova, după ce a căzut de la etajul şase al propriului imobil

Un notar înstărit a murit la Craiova, după ce a căzut de la etajul şase al propriului imobil

Un notar înstărit a murit la Craiova, după ce a căzut de la etajul şase al propriului imobil
24 Noi 2010   •   19:46

Şoc şi desfăşurare de forţe la Craiova, acolo unde unul dintre cei mai cunoscuţi şi înstăriţi notari din oraş a murit. Drama are în spate bani, foarte mulţi bani, şi urme de droguri, spun anchetatorii. Notarul de 35 de ani a căzut de la etajul al şaselea al unui imobil de lux al cărui proprietar era. Ancheta se desfăşoară acum între ideea sinuciderii şi cea a unui accident provocat de droguri.

A căzut de la balconul apartamentului lui. De la peste 20 de metri. S-a lovit mai întâi de o balustradă de fier, pe care aproape a rupt-o în cădere. Ca să intre în locuinţă, poliţiştii au spart uşa. Era închisă pe dinăuntru. De aici a apărut şi cea mai probabilă variantă: cea a sinuciderii.

 


Cosmin era unul dintre cei mai cunoscuţi şi bogaţi notari din oraş. Mama lui este profesor la Facultatea de Drept la Universitatea din oraş şi şefa Serviciului Personal al instituţiei. Aparent, tânărului îi mergeau bine afacerile. Împreună cu doi asociaţi, era proprietar al blocului în care locuia. Necăsătorit şi, spun apropiaţii, amator de petreceri.

Se pare că tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio. Există voci care spun că ar fi avut datorii şi unele relaţii cu cămătari. În februarie 2009, maşina notarului, un Maserati de peste 100.000 de euro a fost găsită în curtea familiei Sadoveanu, grupare care face parte din clanul Belgienilor. Autoturismul fusese declarat furat de proprietar. Cazul a fost preluat de Parchet.

×
Subiecte în articol: notar imobil mort sinucidere Craiova
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close