Antena 3 CNN Actualitate Un nou dosar pentru "Băsică", fiul lui Bercea. Florin Anghel, acuzat de cumpărare de influenţă

Un nou dosar pentru "Băsică", fiul lui Bercea. Florin Anghel, acuzat de cumpărare de influenţă

Un nou dosar pentru "Băsică", fiul lui Bercea. Florin Anghel, acuzat de cumpărare de influenţă
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    10 Iul 2014   •   10:14
Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel - cunoscut ca şi Băsică -, este urmărit penal într-un nou dosar.

Băsică este acuzat de cumpărare de influenţă într-un dosar disjuns din cel al lui Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână.

Acest lucru înseamnă că se fac cercetări în continuare în acest caz, astfel că nu s-a început o urmărire penală în acest dosar. 
 
Acei 600.000 de euro au fost daţi astfel încât să se obţină o anumită decizie în instanţă pentru Bercea Mondial, adică s-a cumpărat influenţă.
 
Cum Mircea Băsescu este acuzat de trafic de influenţă, înseamnă că cineva a dat bani ca fratele preşedintelui să intervină mai departe, pentru ca Sandu Anghel să fie eliberat. Astfel, s-a făcut o disjungere pentru un nou dosar.

Procurorii vor verifica şi acest aspect, chiar dacă dosarul s-a deschis în urma unui denunţ.

Citiţi şi Motivarea instanţei: Mircea Băsescu promitea INTERVENŢII la preşedinte. Fratele lui Traian Băsescu, PERICOL pentru ordinea publică




VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie
 
Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 
Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Rudele clanului Bercea, scoase din minţi. Fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalu', a fost şi el arestat
.
 
Bercea, SCĂPAT de 100 de dosare penale. CSM va cerceta cazul

×
Subiecte în articol: florin anghel
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close