Antena 3 CNN Actualitate Un nou magazin Ikea în București. Când se va deschide

Un nou magazin Ikea în București. Când se va deschide

Un nou magazin Ikea în București. Când se va deschide
16 Ian 2017   •   16:12

KEA South East Europe continuă expansiunea activităţilor de retail în România şi face noi paşi importanţi către deschiderea celui de-al doilea magazin din Bucureşti. Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru magazinul IKEA de pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 57, a fost aprobat de către Primăria Generală a Capitalei, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Aflat în partea de est a Bucureştiului, pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 57, cel de-al doilea magazin IKEA din România va fi construit pe piloni, va avea o suprafaţă de aproximativ 37.000 de metri pătraţi şi va contribui la crearea a 300 de locuri de muncă, în urma unei investiţii de 80 de milioane de euro – reprezentând valoarea cumulată a terenului şi a construcţiei.

„Ne bucurăm să vedem progresul planurilor de expansiune din România şi acest lucru se datorează eforturilor colegilor noştri din echipa de Property and Expansion. Mulţumim Primăriei Generale a Capitalei pentru o bună colaborare. Echipa Primăriei a dat dovadă de profesionalism şi s-a implicat într-un dialog funcţional şi benefic de ambele părţi în timpul procesului de aprobare al PUZ. Următorul pas este să depunem documentaţia pentru autorizaţia de construcţie şi, prin aceasta, să ajungem mai aproape de data de deschidere pe care ne-o dorim pentru al doilea magazin IKEA din România: finalul anului 2018,” a declarat Stefan Vanoverbeke, Country Retail Manager IKEA South-East Europe.

 

×
Subiecte în articol: ikea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close