Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist de frontieră de la Bechet, infectat cu coronavirus. A intrat în contact cu 12 colegi

Un poliţist de frontieră de la Bechet, infectat cu coronavirus. A intrat în contact cu 12 colegi

Un poliţist de frontieră de la Bechet a fost diagnosticat marţi, cu COVID-19. Bărbatul ar fi luat virusul de la o colegă de serviciu cu care făcea naveta, dar care era asimptomatică, spun surse locale.

Un poliţist de frontieră de la Bechet, infectat cu coronavirus. A intrat în contact cu 12 colegi
Sursa foto: Pixabay
05 Mai 2020   •   23:24

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Dolj, 12 poliţişti care au intrat în contact cu bărbatul infectat cu coronavirus au fost scoşi din misiuni şi sunt în izolare iar ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a dispus readaptarea dispozitivului cu poliţişti de frontieră din cadrul celorlalte ture de serviciu, astfel încât să se poată executa misiunile specifice de supraveghere şi control. Totodată urmează să se efectueze decontaminarea sediului sectorului şi a autovehiculelor din dotare”, anunţă reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Dolj. 

Numărul angajaţilor MAI din Dolj care au fost diagnosticaţi cu COVID-19 a ajuns la 30. Dintre aceștia, 28 sunt jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova. Șase au fost deja externaţi din spital.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: bechet coronavirus
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close