Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 21 de ani a sărit dintr-o mașină aflată în mers, după ce fusese sechestrat de șofer. Ce au descoperit polițiștii chemați în ajutor!

Un tânăr de 21 de ani a sărit dintr-o mașină aflată în mers, după ce fusese sechestrat de șofer. Ce au descoperit polițiștii chemați în ajutor!

Un tânăr de 21 de ani a sărit dintr-o mașină aflată în mers, la Botoșani, după ce șoferul a refuzat să oprească și să îl lase să coboare.

Un tânăr de 21 de ani a sărit dintr-o mașină aflată în mers, după ce fusese sechestrat de șofer. Ce au descoperit polițiștii chemați în ajutor!
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
30 Ian 2020   •   12:53

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au emis ieri o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 32 de ani din comuna Coţuşca, sub acuzația de lipsire de libertate şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, scrie stiri.botosani.ro.

Potrivit sursei citate, șoferul autoturismului nu a oprit la cererea făcută în mod expres şi repetat de către un tânăr de 21 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului.

Speriat că după zeci de inistențe bărbatul nu voia să-l lase să coboare din mașină, tânărul de 21 de ani a sarit din mașina aflată în viteză mare în mişcare

Ca urmare a gestului său, tânărul a suferit numeroase răni și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii anunță că șoferul şi-a continuat deplasarea, fără a-i acorda vreun ajutor tânărului de 21 de ani.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close