Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr lovit grav de un şofer beat a ajuns în comă la spital, unde a fost diagnosticat şi cu COVID 19

Un tânăr lovit grav de un şofer beat a ajuns în comă la spital, unde a fost diagnosticat şi cu COVID 19

Un tânăr de 18 ani a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit de o maşină în localitatea Ciorani din judeţul Prahova. La spital, medicii i-au făcut şi testul pentru Coronavirus şi au descoperit că tânărul era infectat şi cu COVID 19. Şoferul avea 1,14mg/l alcool pur în aerul expirat. El fugise, iniţial, de la locul faptei.

Un tânăr lovit grav de un şofer beat a ajuns în comă la spital, unde a fost diagnosticat şi cu COVID 19
Sursa foto: prahovaeconomica.e
de Claudia Popovici    |    07 Sep 2020   •   19:20

Potrivit IPJ Prahova, un tânăr de 18 ani a fost grav accidentat de un şofer beat, pe DN1D, în comuna prahoveană Ciorani. Şoferul, aflat în stare de ebrietate, a fugit de la locul faptei dar a fost rapid identificat de politişti şi testat cu aparatul etilotest. Rezultatul: 1.14mg/l alcool în aerul expirat.

Tânărul de 18 ani a fost preluat, în comă, de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

La spital, pe lângă un traumatism cranian grav, cu multiple fracturi neuro, un traumatism toraco-abdominal forte, fractură de bazin și fractură de femur, tânărul a fost diagnosticat pozitiv şi cu COVID-19. 

Şoferul beat a fost reținut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

 

 

 

×
Subiecte în articol: accident tanar
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close