Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr român a dispărut după ce s-ar fi pierdut în Germania | Apelul disperat al familiei

Un tânăr român a dispărut după ce s-ar fi pierdut în Germania | Apelul disperat al familiei

Pal Petru Marian, în vârstă de 25 de ani, a dispărut de miercuri şi este căutat acum de familia sa. Sora sa a lansat un apel pe Facebook pentru a-l găsi.

Un tânăr român a dispărut după ce s-ar fi pierdut în Germania | Apelul disperat al familiei
Sursa foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    04 Iun 2023   •   23:48

Petru Marian Pal a plecat din România joi, 1 iunie, la bordul unui microbuz. Petru, care lucrează în Franța, venise în România pentru două săptămâni și tocmai își schimbase buletinul. Pe teritoriul Germaniei șoferul l-a înștiințat că va trebui să schimbe microbuzul cu un altul, care îl va duce mai departe.

Tânărul a fost lăsat într-o zonă de popas, dar când celălalt microbuz a sosit la locul respectiv Petru nu mai era acolo. De atunci, nu se mai știe nimic de el, notează jurnalemigrant.com

În speranța că Petru va fi găsit familia a lansat un apel şi pe Facebook. 

„Fratele meu, Pal Petru Marian a dispărut de miercuri. Trebuia să ajungă spre Franța și s-a pierdut în Germania, după spusele șoferului.  El trebuia să facă schimb cu o altă mașină care urma să îl ducă la destinație și, timp de o oră, așteptând următoarea mașină, șoferul spune că nu l-a mai găsit.

Rog pe toți care l-au văzut sau știu ceva despre el să mă contacteze. Las o poză cu el și ultimul loc unde a fost văzut din spusele șoferului. Rog pe toți care l-au văzut sau știu ceva despre el să mă contacteze las o poză cu el și ultimul loc unde a fost văzut din spusele șoferului. Mulțumesc frumos“, este mesajul surorii lui Petru, Ana Maria.  

×
Subiecte în articol: roman disparut Germania
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close