Antena 3 CNN Actualitate Unul din cei şase oameni răniţi în explozia de la Călăraşi are puţine şanse de supravieţuire. Are arsuri pe 60% din suprafaţa corpului

Unul din cei şase oameni răniţi în explozia de la Călăraşi are puţine şanse de supravieţuire. Are arsuri pe 60% din suprafaţa corpului

Unul din cei şase oameni răniţi în explozia de la Călăraşi are puţine şanse de supravieţuire. Are arsuri pe 60% din suprafaţa corpului
de O.P.    |    26 Dec 2013   •   08:20

Unul din cei şase oameni răniţi în explozia de la Călăraşi are puţine şanse de supravieţuire. Medicii de la două spitale din Bucureşti fac tot posibilul să-i salveze viaţa, în condiţiile în care are arsuri pe mai bine de 60 la sută din suprafaţa corpului.

Alte cinci persoane sunt internate în spital, iar familia unei femei se pregăteşte acum de înmormântare. Între timp, se demarează anchete peste anchete.

Trebuie stabilite cauzele exploziei şi dacă structura de rezistenţă a blocului a fost afectată. O familie şi-a petrecut noaptea în internatul unui liceu din oraş, în timp ce alte 13 familii au cerut ajutorul rudelor.

Locatarii blocului din Călăraşi au ieşit panicaţi în faţa imobilului, după explozia care le-a zguduit apartamentele şi le-a distrus maşinile în parcare.

Pompierii s-au grabit să evacueze victimele care au fost de urgenţă transportate la spital. O femeie de 46 de ani a murit însă în urma deflagraţiei.

Una dintre victime a ajuns la Bucureşti, în stare gravă.

Ceilalţi 5 răniţi au rămas la spital în Călăraşi.

Autorităţile s-au mobilizat imediat.

Deocamdată, cele 10 familii din apartamentele avariate au ales să se cazeze la rude sau prieteni.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close