Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: E şocant ce se întâmplă în spitalul MORŢII din Ploieşti. Anchetă internă, după imaginile difuzate de Antena 3

UPDATE: E şocant ce se întâmplă în spitalul MORŢII din Ploieşti. Anchetă internă, după imaginile difuzate de Antena 3

UPDATE: E şocant ce se întâmplă în spitalul MORŢII din Ploieşti. Anchetă internă, după imaginile difuzate de Antena 3
Sursa foto: Foto: zanaeficientei.wordpress.com
de O.P.    |    29 Noi 2013   •   05:45
UPDATE: Reporterul Antena3, Ana Maria Roman, a obţinut în excusivitate imagini filmate ieri, 28.11.2013, într-unul din saloanele din spitalul din Ploieşti în care se poate vedea cum o femeie bătrână este legată de mâini de cadrul de fier al patului.

UPDATE: În urma imaginilor revoltătoare, surprinse în interiorul spitalului din Ploieşti şi difuzate de Antena 3, conducerea spitalului a demarat o anchetă internă pentru stabilirea vinovaţilor pentru această situaţie.



Ororile din spitalul din Ploieşti sunt demascate de tot mai mulţi medici. 23 de cadre medicale din Prahova s-au solidarizat cu Dan Oprea, chirurgul care a demascat neregulile de la spitalul din Ploieşti.

Medicii au trimis o scrisoare deschisă în care susţin că au ajuns să facă tot felul de compromisuri din cauza sărăciei.

Reacţia medicilor vine după ce managerul spitalului a trimis un comunicat prin care recunoştea doar o mică parte din problemele unităţii pe care o conduce, dar în schimb, îşi cerea scuze pentru atitudinea medicilor.

Chirurgul Dan Oprea, doctorul care a avut curajul să dezvăluie realitatea înfiorătoare de la Spitalul Judetean din Ploieşti, a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 ce se întâmplă în spitalul groazei.

"Exista bisturie resterilizate, plase din care sunt taiete bucati si upa aia resterilizate. E posibil sa nu ai fete de perna la toate patruile. Daca le vedetiu, nu puneti capul pe ele. Nu mi se pare normal, daca vreau sa fac o tomografie sa ma umilesc"

Medicul spune că adevăraţii vinovaţi pentru toate aceste probleme nu sunt angajaţii spitalului.

După declaraţiile chirurgului, alţi 23 de medici s-au alăturat s-au alăturat revoltei. Chiar şi managerul spitalului recunoaşte problemele din instituţia pe care o conduce.

"Este mai mult decât evident că nu se poate efectua un act medical fără cele necesare, este adevărat că există şi aparatură învechită, este adevărat că avem medici care fac eforturi uneori eroice, şi aici nu sunt cuvinte mari deloc, credeţi-mă, pentru a rezolva diferitele situaţii de urgenţă medicale întâlnite. Totodată, este adevărat că sunt multe nevoi şi că spitalul ar putea să arate mai bine, în general".

sursa: comunicat manager Spitalul Ploieşti

Ministerul Sănătăţii a trimis un control la Spitalul din Ploieşti ca să verifice neregulile sesizate de pacienţi dar şi de angajaţii unităţii sanitare.

Primele concluzii ale controlului vor fi făcute publice peste 10 zile.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close