Antena 3 CNN Actualitate Informaţii în exclusivitate despre ''Mâncătorul de femei''. Vasile Lavric a picat de două ori testul poligraf

Informaţii în exclusivitate despre ''Mâncătorul de femei''. Vasile Lavric a picat de două ori testul poligraf

Carmina Pricopie, senior-editor la Antena 3, a oferit informații de ultimă oră despre cazul care a oripilat o țară întreagă. Este vorba despre crimele comise de Vasile Lavric, denumit şi ''Mâncătorul de femei''. În prezent, Vasile Lavric este arestat pentru comiterea infracţiunii de omor. El era mecanic auto, la fel cum era şi Gheorghe Dincă.

Informaţii în exclusivitate despre ''Mâncătorul de femei''. Vasile Lavric a picat de două ori testul poligraf
de Georgiana Adam    |    09 Dec 2020   •   16:20

Anchetatorii care îl cercetează pe Vasile Lavric consideră că, pe lângă cele patru femei apropiate acestuia, care au dispărut fără urmă, mai există alte două care au murit în condiții cel puțin suspecte.

Este vorba despre primele două soții ale bărbatului, prima decedată într-un accident imediat după divorțul de acesta, iar a doua moartă la numai 21 de ani, în urma unui presupus atac de cord.

Vasile Lavric a fost arestat preventiv la sfârșitul săptămânii trecute pentru cel puțin patru crime în serie, prima fiind comisă în 1995.

Carmina Pricopie, senior-editor la Antena 3, a oferit informații de ultimă oră despre cazul care a oripilat o țară întreagă

''Totul începe în urmă cu aproximativ 40 de ani, când prima soție a acestui bărbat moare într-un accident de circulație, după ce a dat de divorț de el, motivul fiind o condamnare pentru viol. Ea moare într-un accident de circulație, el fiind mecanic auto. Ulterior, în 1993, îi moare și cea de-a doua soție, o tânără în vârstă de 21 de ani. Face infarct. La vremea respectivă, se face o autopsie sumară, el nu este cercetat. Ulterior, în anul 1995 dispare o tânără care era sora celei de-a treia soții. Ulterior, în 2005 dispare și a treia soție. Femeia aflase că soțul ei avea o relație extraconjungală cu o altă soră de-a ei, aceasta urmând să dea naștere chiar unui copil, iar la patru zile de la depunerea actelor de divorț, cea de-a treia soție dispare într-un mod misterios. În același an, la două luni distanță, tot în 2005, dispare și tânăra care tocmai făcuse un copil. Nimeni nu știe unde este, iar femeia care de-a lungul timpului l-a apărat foarte mult și care anul trecut i-a și devenit soție, dispare și ea anul acesta în luna iunie.

Cum explică Vasile Lavric dispariţiile femeilor

În toate aceste dispariții misterioase, explicațiile acestui bărbat este una singură, că l-au părăsit. Toate au plecat în Italia şi toate i-au luat banii. Anchetatorii nu au reuşit nicio secundă să afle unde sunt aceste femei, ce s-a întâmplat cu aceste femei şi nu au reuşit să facă o legătură între aceste patru dispariţii şi cele două cazuri de moarte suspectă. 

''Mâncătorul de femei'' a picat de două ori testul polifraf

A făcut de două ori testul poligraf. Odată în 2005, când era anchetat pentru dispariţia a două surori. Ulterior, acest test, a fost repetat în 2014. De fiecare dată, s-a constatat că nu spune adevărul'', a spus Carmina Pricopie, în exclusivitate la Antena 3.

Vasile Lavric este acuzat de moartea ultimei soţii, Aurica. În luna iunie, femeia a dispărut în mod misterios, ea fiind a patra femeie de negăsit.

Alte două foste soţii, au murit în condiţii suspecte. Prima, într-un accident de maşină după divorţ, iar el fiind mecanic auto, la fel cum era şi Gheorghe Dincă. A doua a făcut infrarct la 21 de ani.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close