Antena 3 CNN Actualitate Vasile Muraru: Viaţa lui Nae Lăzărescu a fost teatrul, iar lumea l-a iubit

Vasile Muraru: Viaţa lui Nae Lăzărescu a fost teatrul, iar lumea l-a iubit

Vasile Muraru: Viaţa lui Nae Lăzărescu a fost teatrul, iar lumea l-a iubit
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Dec 2013   •   11:58

Directorul artistic al Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", Vasile Muraru, a declarat că pentru actorul Nae Lăzărescu, care s-a stins din viaţă joi dimineaţă, teatrul a reprezentat viaţa sa, afirmând că partenerul său de scenă avea un suflet minunat, informează Mediafax.
   
"Ce simt acum nici nu mai pot să exprim, consideraţia celor care sună, care trimit mesaje, asta înseamnă că lumea l-a iubit", a declarat Vasile Muraru.
   
Acesta a afirmat că, deşi Nae Lăzărescu era bolnav, actorul nu a arătat acest lucru, fiind o persoană foarte discretă. "Era într-o stare mai gravă, dar când mă vedea, zâmbea, se ridica, avea tonus şi de fiecare dată mă întreba când are următorul spectacol", a mai spus acesta. "Viaţa lui a fost teatrul, în special Teatrul de Revistă Constantin Tănase", a afirmat Vasile Muraru.
   
De asemenea, acesta a subliniat că se desparte cu părere de rău "ca muritor" de Nae Lăzărescu. "Să-i înalţe sufletul. Avea un suflet minunat", a mai spus Vasile Muraru.
   
Actorul Nae Lăzărescu, care a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, va fi înmormântat sâmbătă, la Focşani. Trupul lui Nae Lăzărescu va fi depus mâine după-amiază la Teatrul "Constantin Tănase".
 

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close