Antena 3 CNN Actualitate Vedetă ”Visuri la cheie” mutilată într-un magazin din centrul Capitalei. ”Mi-a țâșnit sângele, eram deja la podea”

Vedetă ”Visuri la cheie” mutilată într-un magazin din centrul Capitalei. ”Mi-a țâșnit sângele, eram deja la podea”

Designerul Cristina Joia a fost lovită crunt chiar de o femeie, într-un magazin din mijlocul Capitalei.

Vedetă ”Visuri la cheie” mutilată într-un magazin din centrul Capitalei. ”Mi-a țâșnit sângele, eram deja la podea”
de Laura Dinu    |    09 Noi 2020   •   08:22

Agresoarea a fost iritată de faptul că vedeta i-a reproșat că a parcat mașina pe trecerea de pietoni și în plus, chiar a blocat accesul în magazin. A urmărit-o în interiorul supermarket-ului și a lovit-o cu pumnul în față.

Lovitura a fost atât de puternică încât vedeta s-a ales cu fractură de piramidă nazală și a fost operată de urgență. 

Suspecta a fost identificată de polițiști cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere iar polițiștii o vor cerceta acum pentru infracțiunea de lovire și alte violențe. 

M-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura. Eu nu mi-am dat seama că ea avea ceva ascuțit aici (pe mână, n.red.) și am căzut jos. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea.

Oamenii din jur nu aveau nicio reacție, se uitau, nimeni nu suna la Poliție, la SMURD. Ea a fugit, a zis ceva când a fugit dar nu am mai înțeles, că deja îmi era foarte, foarte rău.

O singură fetiță s-a aplecat să îmi dea un șervețel. Am imaginea asta, nu îmi iese din minte... casiera continua să pună produse ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, povestește Cristina Joia.

Totul după ce o femeie își blocase mașina pe o trecere de pietori, blocând, practic, intrarea în parcarea magazinului. 

M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”.

Întreg atacul a fost surprins de camerele de supraveghere. Cristina a fost internată de urgență în spital și operată la nas.

 

×
Subiecte în articol: cristina joia batuta visuri la cheie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cod roșu de caniculă în România. Avertizări meteo de vreme extremă de la ANM
x close