Antena 3 CNN Actualitate TARIFE POLIȚE RCA. Veste proastă pentru șoferi! Polițele RCA se scumpesc considerabil

TARIFE POLIȚE RCA. Veste proastă pentru șoferi! Polițele RCA se scumpesc considerabil

TARIFE POLIȚE RCA. Veste proastă pentru șoferi! Polițele RCA se scumpesc considerabil
21 Mar 2019   •   12:10

TARIFE POLIȚE RCA Veste proastă pentru şoferi! Poliţele de asigurare RCA se scumpesc pentru aproape toţi conducătorii auto, iar in unele cazuri chiar şi cu 30%.
 
TARIFE POLIȚE RCA Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat noile tarife de referinţă care se vor aplica şi la care vor trebui să se raporteze asigurătorii de luna aceasta. 

TARIFE POLIȚE RCA Există şi şoferi care vor plăti mai puţin. Culmea, este vorba despre cei care au maşini puternice.

TARIFE POLIȚE RCA Şoferii care vor simţi cea mai mare creştere a preţului RCA sunt cei ce conduc maşini cu o capacitate cilindrică a motorului între 1800 şi 2000 de centimetri cubi. Aceştia vor fi nevoiţi să scoată din buzunar chiar şi cu 361 de lei mai mult pentru o poliţă faţă de luna octombrie a anului trecut. 

TARIFE POLIȚE RCA Preţuri mai mari vor plăti şi cei care conduc maşini cu o capacitate cilindrică mică. De pildă, şoferii sub 30 de ani care au o maşină cu 1.200 de centimetri cubi vor plăti mai mult cu aproape o sută de lei. Şi şoferii cu ceva mai multă experienţă car vor plăti tarife mai mari. 

TARIFE POLIȚE RCA Singurii şoferi care au de câştigat după publicarea noilor tarife sunt cei care conduc maşini puternice, de peste 2.500 de centimetri cubi. Ei plătesc cu 600 de lei mai puţin ca anul trecut. Tarifele de referinţă sunt orientative, asigurătorii pot să stabilească şi preţuri peste tarifele de referinţă cu până la 30%, dar pot sa fie şi sub preţul de referinţă, doar dacă şoferii beneficiază de bonusuri. Noile tarife de referinţă pot fi consultate pe site-ul Autorităţii de Supraveghere Financiară. 

×
Subiecte în articol: scumpire şoferi RCA
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close