Antena 3 CNN Actualitate Veşti bune de la meteorologi! Vremea se încălzeşte treptat

Veşti bune de la meteorologi! Vremea se încălzeşte treptat

Veşti bune de la meteorologi! Vremea se încălzeşte treptat
Sursa foto: Foto: pexels.com
de S.T.    |    07 Dec 2018   •   20:52

VREMEA. Veşti bune de la meteorologi. Vremea se încălzeşte treptat până duminică. Nu sunt exluse, însă, ploi slabe, ninsori şi lapoviţă, în zonele de munte şi în nordul ţării.

Vremea se va încãlzi sâmbătă, dar va fi în general închisã. Temporar vor fi precipitaţii, ziua în vestul, nordul, centrul ţãrii şi izolat în celelalte regiuni, iar noaptea cu precãdere în sud, în centru şi în est. Acestea vor fi mixte în Maramureş şi în Transilvania şi mai ales ploi în restul teritoriului. La munte treptat vor predomina ninsorile. Izolat se va forma polei. 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã, în special la altitudini mari.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 11 grade, iar cele minime între -2 şi 5 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţã, dimineaţa în sudul şi în sud-estul ţãrii, iar noaptea posibil în regiunile vestice.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 9 decembrie

Cerul va avea înnorãri şi temporar, mai ales spre searã şi în cursul nopţii, vor fi precipitaţii mixte în estul Transilvaniei, predominant sub formã de lapoviţã şi ninsoare în zona montanã şi mai ales ploi în restul Transilvaniei, Maramureş, Banat, Crişana, Moldova şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. Izolat se va forma polei. 

Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri la munte, cu precãdere în zona înaltã, dar la cote mai reduse şi în regiunile vestice şi nord-vestice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 3 grade. Pe suprafeţe mici vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 10 decembrie

Vremea va fi în general închisã. Temporar se vor semnala precipitaţii mai ales sub formã de ninsoare la munte, mixte în regiunile nordice şi centrale şi predominant sub formã de ploaie şi lapoviţã, local în cele vestice şi pe suprafeţe mici în rest. Izolat vor fi condiţii de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în zona montanã, dar pe suprafeţe mici şi la cote mai reduse şi în vestul, sud-vestul ţãrii şi pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 10 grade, iar cele minime între -3 şi 3 grade. Mai ales dimineaţa pe arii restrânse în regiunile sudice şi estice va fi ceaţã.
 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close