Antena 3 CNN Actualitate VEȘTI ORIBILE de la METEO pentru acest WEEKEND. Anunțul făcut de ANM

VEȘTI ORIBILE de la METEO pentru acest WEEKEND. Anunțul făcut de ANM

VEȘTI ORIBILE de la METEO pentru acest WEEKEND. Anunțul făcut de ANM
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Sep 2017   •   09:33

În majoritatea zonelor, vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est şi local în centru, va fi chiar rece pentru această perioadă din an, informează ANM.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 şi 18 grade, iar cele minime vor avea valori de la -4...-3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11-12 grade pe litoral. Cerul va fi parţial noros în sud-vest, extremităţile de sud şi de sud-est şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55-60 km/h pe litoral şi în deltă. Izolat, în nord şi în centru, se va produce brumă şi vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea va fi rece, cu temperaturi maxime de 15-16 grade. Cerul va fi temporar noros şi, izolat, vor fi condiţii de ploaie slabă, în sudul zonei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu viteze la rafală de peste 55 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între 9 şi 12 grade.

Temperatura apei mării va avea valori cuprinse, în general, între 16 şi 19 de grade.

PROGNOZA METEO pentru sâmbătă, 30 septembrie

Vremea va fi răcoroasă, pentru această perioadă din an, în vestul şi nord-vestul ţării şi rece, în celelalte regiuni. Cerul va fi parţial noros în sud şi sud-est şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va mai avea intensificări, în special în cursul zilei, în Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral şi în deltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 19 grade, iar cele minime între 1 şi 12 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, până în jurul a -3 grade. Izolat, mai ales în depresiunile din nord şi din centru, se va produce brumă. În a doua parte a nopţii, pe arii restrânse, în zonele joase de relief, se va forma ceaţă.

VREMEA LA MUNTE

Vremea va fi frumoasă în continuare. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va mai avea intensificări izolate pe creste. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior, mai scăzute decât cele normale pentru această dată.

VREMEA LA MARE

Vremea se va menţine rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în timpul zilei, când, izolat, vor mai fi condiţii pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în special în  cursul zilei. Temperaturle maxime se vor încadra între 15 şi 17 grade, iar cele minime între 9 şi 12 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 15 şi 18 grade.

PROGNOZA METEO pentru duminică, 1 octombrie

Vremea se va menţine frumoasă şi mai rece decât în mod normal la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea unele intensificări pe creste. Variaţiile termice nu vor fi importante.

VREMEA LA MARE

Vremea se va menţine rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi, izolat, vor fi condiţii pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate. Temperaturle maxime vor fi de 15-16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 12 grade.

Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 14 şi 18 de grade.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Educației anunță modificări pentru ca anul școlar să fie încheiat
x close