Antena 3 Actualitate Victor Ponta a anunţat că îl va demite pe Radu Gheţea din funcţia de şef al CEC

Victor Ponta a anunţat că îl va demite pe Radu Gheţea din funcţia de şef al CEC

20 Feb 2014   •   14:03
Victor Ponta a anunţat că îl va demite pe Radu Gheţea din funcţia de şef al CEC

Victor Ponta a anunţat că, în calitate de ministru interimar de Finanţe, va semna decizia de eliberare a lui Radu Gheţea din funcţia de şef al CEC. Premierul a precizat că proiectul de ordin a fost deja pregătit de fostul ministru Chiţoiu, iar schimbarea va fi efectuată cel mai probabil luni.

Întrebat de jurnalişti dacă în această perioadă de interimat va schimba structura conducerii la Casa de Economii şi Consemnaţiuni (CEC Bank) pentru a-l înlocui pe Radu Gheţea din funcţia de preşedinte, premierul a răspuns că da.

 "Da. Sunt nişte proceduri, eu semnez ordinul probabil luni", a spus Ponta, arătând că fostul ministru al Finanţelor Daniel Chiţoiu a pregătit ordinul în acest sens, dar "nu a mai apucat să-l semneze".
   
Ponta a preluat, joi, mandatul interimar de ministru al Finanţelor.
   
În noiembrie, Chiţoiu a afirmat că a fost sunat de către preşedintele Traian Băsescu, în urmă cu două-trei săptămâni, care l-a rugat ca Radu Gheţea să nu fie schimbat de la conducerea Casei de Economii şi Consemnaţiuni, fără a motiva această intervenţie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close