Victor Ponta: „Dragnea nu va adopta nicio schimbare în Justiţie care să privească pe altcineva decât pe el însuşi”

10 Feb 2019   •   18:14
Victor Ponta: „Dragnea nu va adopta nicio schimbare în Justiţie care să privească pe altcineva decât pe el însuşi”

Victor Ponta a declarat că cea mai mare problemă a PSD-ului este faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi”.

 “Eu cred că cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi. În rest, a avut multe probleme PSD-ul de-a lungul activităţii sale, dar oamenii ştiau: "Dom'le, la guvernare avem nişte oameni deştepti". E prima data când a adus proşti şi analfabeţi şi nimic nu afectează mai tare PSD-ul decât acest lucru” a afirmat Victor Ponta duminică. 

Ponta a mai spus că scopul lui Liviu Dragnea e să se salveze pe sine prim modificrile legislative din domeniul Justiţiei.

“Dragnea vrea să se salveze pe el şi toţi ceilalţi să aibă probleme, motiv pentru care nu ştiţi că în fiecare săptămână urmează să dea ordonanţa? Va da ordonabţă doar pentru completurile de cinci care-l ajută doar  pe el. Îi aţâţă pe toţi, iese Tudorel Toader, face un expozeu de în final nu a înţeles nici el ce a zis, că el e ca Ion Creangă se duce cu pupăza prin tei. (…) Dar Dragnea nu va adopta nicio schimbare în Justiţie care să privească pe altcineva decât pe el însuşi. E teoria mea şi până acum s-a confirmat”, a adăugat Ponta.


 

x close