Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, despre organizarea pentru Euro 2020: ”O rușine națională”

Victor Ponta, despre organizarea pentru Euro 2020: ”O rușine națională”

Victor Ponta consideră că autoritățile au avut o atitudine indiferentă față de organizarea meciului de Euro 2020, care a avut loc pe Arena Națională. Acesta a criticat faptul că invitați de prestigiu din lumea sportului, precum Gică Hagi, au fost așezați în tribuna a doua, în timp ce politicienii au ocupat locurile tribunei întâi.

Victor Ponta, despre organizarea pentru Euro 2020: ”O rușine națională”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    14 Iun 2021   •   21:46

”Dumneavoastră vorbiți despre faptul că Gică Popescu sau Gică Hagi nu au avut loc în tribuna oficială, dar haideți să ne întoarcem, e dureros, dar dacă nu vrem să vorbim despre ce doare nu se întâmplă nimic. Noi, România, pe Gică Popescu l-am băgat în pușcărie. E plină România de hoți, de violatori, de corupți, de șpăgari, dar noi l-am băgat pe Gică Popescu. Atunci când eu m-am dus la Traian Băsescu și -am spus că îi fac propunerea pentru grațiere, având în vedere ce a făcut pentru această țară. Mi-a spus ”nu, că sar ăștia pe noi”. Știți care ăștia? Ăștia care sunt acuma în tribună. 

Vreau să vă spun două lucruri care, într-adevăr, m-au supărat ieri. În primul rând, am fost în oraș cu familia în centru, i-am filmat pe suporterii macedoneni, austrieci, mi-a crăpat mie obrazul de rușine. Erau numai maldăre de gunoaie în centrul orașului. (...) Avem și noi o ocazie să ne arătăm. O rușine națională. Domnul Nicușor Dan m-aș fi așteptat să zică dom'le, într-un oraș sufocat de gunoaie nu pot să mă duc la stadion. (...) 

Oamenii ăștia nu au nicio legătură cu Campionatul European. (...) Nu îi interesează absolut deloc. (...) E un moment de care trebuie să profiți.”, a spus Victor Ponta la Sinteza Zilei

×
Subiecte în articol: Vcitor Ponta Euro 2020
Parteneri
x close