Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Redeschiderea școlilor este una dintre măsurile pe care le aplicăm din prima zi!

Victor Ponta: Redeschiderea școlilor este una dintre măsurile pe care le aplicăm din prima zi!

Victor Ponta critică autoritățile pentru măsura care prevede ca toate școlile să își desfășoare cursurile online. Potrivit liderului Pro România, ”închiderea școlilor este una total greșită”.

Victor Ponta: Redeschiderea școlilor este una dintre măsurile pe care le aplicăm din prima zi!
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    06 Noi 2020   •   14:36

”Închiderea școlilor este o măsură total greșită, care afectează copiii și părinții, împotriva recomandărilor și practicii internaționale - doar o măsură care arată incompetență, neseriozitate și lipsa de viziune!

În PROMISIUNEA NOASTRĂ a scoate țara din criza redeschiderea școlilor este una dintre cele 5 masuri pe care le aplicăm DIN PRIMA ZI !

Suntem PRO ROMÂNIA - și ne ținem de PROMISIUNEA scoaterii României din Criză!”, scrie Victor Ponta pe o rețea socială. 

Cursurile se vor desfășura online în toată țara

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, joi, o hotărâre de Guvern care prevede ca toate școlile să își desfășoare cursurile online începând de luni.

"Având în vedere evoluția epidemiologică pe teritoriul României până la data de 05.11.2020, luând în considerare creșterea numărului de persoane infectate la național, precum și creșterea zilnică a numărului de cazuri noi confirmate, implementarea deficitară a măsurilor de prevenire, organizarea unor evenimente private, interacțiunea intensă și mobilitatea persoanelor, aspecte care generează o presiune constantă asupra capacității de gestionare a unităților administrativ – teritoriale și a sistemului sanitar, (...) Comitetul Național pentru Situaţii de Urgenţă adoptă prezenta HOTĂRÂRE:

- Art. 3 În vederea prevenirii răspândirii infecțiilor cu SARS-COV-2, se propune ca, în toate localitățile, activitățile didactice care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ să se desfășoare în sistem on-line”.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta redeschidere şcoli
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close