Antena 3 CNN Actualitate Videonews.ro. Bătaie între PNL şi PNG şi clădiri de patrimoniu în ruină la Herculane

Videonews.ro. Bătaie între PNL şi PNG şi clădiri de patrimoniu în ruină la Herculane

Videonews.ro. Bătaie între PNL şi PNG şi clădiri de patrimoniu în ruină la Herculane
07 Noi 2008   •   15:34

Nimic nu se poate schimba fără atitudine. Succesul conceptului de jurnalism cetăţenesc este dat tocmai de implicarea oamenilor în evenimentele din fiecare zi. Tocmai de aceea, Antena 3 şi Antena3.ro vă invită să ne trimiteţi poziţia voastră filmată. De fiecare dată când ai surprins imagini care pot reprezenta o ştire puteţi să trimiteţi imaginile pe adresa de mail [email protected]. Noi vom transforma imaginile voastre într-un material de presă.
Un prim exemplu este dat de bătaia dintre simpatizanţii PNL şi PNG din Bucureşti, scandal care a avut loc joi seara. Multe din iţele acestui scandal au fost elucidate prin faptul că o persoană cu atitudine a filmat acest eveniment şi ne-a transmis mesajul. iată ştirea aşa cum a apărut ea cu sprijinul imaginilor de amator transmise:

Un alt exemplu este turistul Sică, ce a vizitat recent Băile Herculane şi ne-a trimis impresiile sale foto.
Centrul istoric al staţiunii balneo-climaterice Băile Herculane, cea mai importantă din vestul ţării, a ajuns într-o paragină totală. Este un subiect despre care s-a tot vorbit în ultimul timp în presă, massmedia atrăgând atenţia că totul este la un pas de a se prăbuşi în centrul istoric Băile Herculane. Credeţi că s-a făcut ceva? Nimic. Clădirile, construite începând cu secolul al XVII -lea şi care impresionau în trecut, rămân acum doar nişte ruine, iar turiştii care ajung în Băile Herculane văd cu ochii lor cum locurile se degradează pe an ce trece şi nimeni nu face nimic.
Unul dintre aceşti turişti, Sică, ne-a trimis pe adresa de e-mail câteva imagini făcute de el în concediul de odihnă din 2008, pe care l-a petrecut în staţiunea Băile Herculane. Ceea ce cândva a fost loc de promenadă al aristocraţiei s-a transformat în ruine. Din clădiri au căzut bucăţi din tencuială, iar apropierea de ziduri este periculoasă. Totul se fărâmă şi există pericolul ca pereţi întregi să cadă. Asta deşi pe toate clădirile scrie că fac parte din patrimoniu. Primăria Herculane şi Ministerul Culturii privesc cu nepăsare cum istoria se transformă în scrum.





Dacă ai fost martorul unui scandal în trafic sau al unor fenomene meteorologice deosebite, ai luat parte la evenimente inedite sau, pur şi simplu, te-a amuzat o anumită situaţie pe care vrei să o vadă şi alţii, contactează-ne. Dacă ai filmat sau fotografiat un astfel de eveniment şi vrei să apară la Antena 3, trimite-ne clipul tău video sau fotografiile pe adresa de mail [email protected].
Cei care ne trimit astfel de materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente operelor respective şi că sunt de acord ca acestea să fie exploatate de Antena 3.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Baile Herculane
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close