Vreme deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării. Vezi prognoza meteo

de S.T.    |    23 Mar 2017   •   08:37
Vreme deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării. Vezi prognoza meteo Foto: pixabay.com

Vremea va fi deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade, cu valori mai scãzute în estul Dobrogei, pânã spre 10 grade, iar minimele se vor situa, în general, între 1 şi 11 grade.

Cerul se va menţine mai mult senin, dar în nord-vestul şi nordul ţãrii va prezenta înnorãri şi izolat mai ales seara şi noaptea vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Banat şi Moldova.

În zonele joase de relief, din centru, est şi sud, dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceaţã, iar în estul Transilvaniei vor mai fi condiţii de brumã.

Prognoza meteo pentru vineri, 24 martie

Vremea se va menţine în general frumoasã şi deosebit de caldã pentru aceastã perioadã, în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre searã şi în cursul nopţii, când local în regiunile nordice, nord-estice şi centrale şi cu totul izolat în rest, se vor semnala ploi mai ales sub formã de aversã.

În nordul Carpaţilor Orientali, la peste 1500 m, spre sfârşitul intervalului, trecãtor vor fi posibile precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în estul teritoriului şi la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 24 de grade, mai coborâte pe litoral, iar cele minime se vor încadra 3 şi 11 grade. În zonele joase, pe arii restrânse vor mai fi condiţii de ceaţã.

Parteneri
x close