Antena 3 CNN Actualitate Vreme neobișnuit de caldă pentru luna noiembrie. Ultimele informații de la ANM

Vreme neobișnuit de caldă pentru luna noiembrie. Ultimele informații de la ANM

Vreme neobișnuit de caldă pentru luna noiembrie. Ultimele informații de la ANM
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    05 Noi 2018   •   15:59

Marți, în regiunile intracarpatice precum şi în zonele de deal şi de munte, vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit, iar ca aspect predominant frumoasã, cu cerul mai mult senin. În restul teritoriului, pe fondul prezenţei în cea mai mare parte a timpului a norilor joşi asociaţi trecãtor şi pe arii restrânse cu ploi slabe sau burniţã, valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale acestei date. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, cu precãdere a Munţilor Banatului, precum şi pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 şi 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 11 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief local va fi ceaţã.

PROGNOZA METEO pentru miercuri, 7 noiembrie

În sudul şi în estul ţãrii, nebulozitatea joasã de tip stratiform va fi în general persistentã şi trecãtor posibil asociatã cu burniţã pe spaţii mici, condiţii în care valorile de temperaturã se vor situa în jurul celor specifice datei. În restul teritoriului, vremea se va menţine mai caldã decât în mod normal, cu cerul variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, în special, în zona montanã aferentã.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief se va semnala ceaţã.

PROGNOZA METEO pentru joi, 8 noiembrie

Vremea va fi în general frumoasã şi mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã perioadã în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, unde cerul se va menţine variabil spre mai mult senin. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa doar puţin peste cele caracteristice perioadei şi vor fi înnorãri, cu nebulozitate stratiformã mai ales la începutul intervalului şi noaptea, când pe arii restrânse va fi şi ceaţã şi posibil burniţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 19 grade, iar cele minime între -4 şi 9 grade.
 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close