Antena 3 CNN Actualitate VREMEA în weekend. Temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă

VREMEA în weekend. Temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă

VREMEA în weekend. Temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    30 Ian 2020   •   15:21

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 31 ianuarie 2020. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate în regiunile intracarpatice. Vor fi precipitaţii pe arii extinse în vestul, centrul şi nordul ţãrii, sub formã de ploaie, lapoviţã şi, mai ales la începutul intervalului, trecãtor şi ninsoare, iar în restul teritoriului izolat va ploua slab. Pe arii restrânse vor fi condiţii de polei. Temporar vântul va avea intensificãri la munte, mai ales la altitudini mari, unde va fi tare, iar la rafalã se vor depãşi 80...100 km/h şi ninsoarea va fi viscolitã, dar local şi la cote mai reduse şi în restul teritoriului (cu rafale de 45...60 km/h).

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime se vor situa între -1 şi 8 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 1 februarie 2020. Valorile termice vor fi în creştere, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii. În cursul zilei cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi ploi slabe, dar spre searã şi noaptea înnorãrile se vor accentua în regiunile intracarpatice, unde va ploua pe arii relativ extinse. La munte precipitaţiile vor fi mixte, favorizând depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, în special pe creste, dar la cote mai reduse şi în sud-vestul ţãrii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa între -2 şi 8 grade. În a doua parte a intervalului, vor fi condiţii de ceaţã în sud şi sud-est.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 2 februarie 2020. Vremea se va menţine deosebit de caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult noros în vestul, nordul şi centrul ţãrii, unde va ploua pe arii relativ extinse şi doar temporar noros în sud şi sud-est, unde ploile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse. La munte, mai ales în zona înaltã, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi pe creste, iar temporar şi la cote mai reduse şi în regiunile intracarpatice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 17 grade, iar cele minime între -2 şi 9 grade.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close