Antena 3 Actualitate VREMEA în weekend. Va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării

VREMEA în weekend. Va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării

de S.T.    |    22 Feb 2019   •   14:06
VREMEA în weekend. Va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării
Sursa foto: Foto: pixabay.com

VREMEA. Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a ţãrii, geroasã dimineaţa şi noaptea în nord, centru şi local în rest. Valorile termice vor avea abateri negative, în general, de 8...10 grade faţã de mediile multianuale specifice datei. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -9 şi 2 grade, iar cele minime se vor situa între -20 şi -5 grade.

Vântul va continua sã prezinte intensificãri în prima parte a zilei în regiunile sud-estice, cu rafale în medie de 55...60 km/h, dar şi pe crestele montane, unde va viscoli zãpada. 

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la munte, iar la începutul intervalului şi în regiunile estice şi sudice, unde local va mai ninge slab.

VREMEA. Prognoză meteo pentru 22-23 februarie, în Capitală. Bucureștenii trebuie să evite să iasă din casă

VREMEA. PROGNOZA METEO pentru duminică, 24 februarie

Vremea se va încãlzi faţã de ziua precedentã, dar va rãmâne mai rece decât în mod normal la aceastã datã, chiar geroasã dimineaţa îndeosebi în nordul şi centrul ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales dupã-amiaza şi noaptea în regiunile estice, dar numai izolat şi trecãtor va fulgui.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare pe crestele montane şi în Dobrogea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 5 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -13 şi -3 grade.

VREMEA. PROGNOZA METEO pentru luni, 25 februarie

Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind normalã termic pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales dimineaţa şi noaptea în estul şi nordul ţãrii, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în est şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 10 grade, cu cele mai ridicate valori în Moldova, iar cele minime se vor situa între -12 şi 2 grade, cu cele mai scãzute valori în estul Transilvaniei. Izolat, noaptea, va fi ceaţã.
 

×
Subiecte în articol: vremea weekend prognoza prognoza meteo
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close