Antena 3 CNN Actualitate Vremea în weekend. Vești noi de la meteo! Se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării

Vremea în weekend. Vești noi de la meteo! Se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării

Vremea în weekend. Vești noi de la meteo! Se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    04 Apr 2019   •   16:20

Vremea se va încãlzi uşor în cea mai mare parte a ţãrii. În vest şi nord-vest vor fi temporar înnorãri şi pe arii restrânse ploi slabe, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin ziua, însã pe parcursul nopţii în regiunile extracarpatice se va semnala nebulozitate joasã.

 Vântul va avea intensificãri, cu rafale ce pot depãşi 55...60 km/h în Banat şi 70...80 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali, însã local şi la cote uşor mai reduse şi în celelalte regiuni.

 Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 şi 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei unde vor mai fi condiţii de brumã. Izolat se va forma ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă

Vremea va fi caldã în regiunile intracarpatice şi în general normalã sub aspect termic în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sud-vest şi nord-vest unde pe arii restrânse va ploua slab.

Vântul va avea local şi temporar intensificãri, cu viteze mai mari pe creste, în special ale Carpaţilor Meridionali.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 23 de grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei unde vor fi condiţii de brumã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică

Vremea va fi caldã în vest şi nord-vest şi în general normalã termic în celelalte regiuni. Cerul va fi temporar noros şi va ploua local în jumãtatea de sud şi pe arii restrânse în restul ţãrii.

Vântul va avea local intensificãri, cu precãdere în Banat, Dobrogea, Moldova şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 24 de grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.
 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close