Antena 3 CNN Actualitate VREMEA la începutul anului 2020. Meteorologii ne spun ce ne așteaptă după sărbători

VREMEA la începutul anului 2020. Meteorologii ne spun ce ne așteaptă după sărbători

VREMEA. Meteorologii de la Severe Weather Europe anunță o vreme cu temperaturi peste media normalului acestei perioade și fără ninsori însemnate, în Europa, în primele zile ale anului 2020.

VREMEA la începutul anului 2020. Meteorologii ne spun ce ne așteaptă după sărbători
Sursa foto: Foto: Pexels
28 Dec 2019   •   17:01

VREMEA. O masă de aer cald va ajunge pe teritoriul Europei, îndepărtând astfel valul de aer polar care afectează continentul în aceste zile, scrie stirileprotv.ro.

VREMEA. Potrivit meteorologilor, Europa nu va avea parte de ninsori abundente sau temperaturi polare în primele zile ale anului 2020, putându-se totuși înregistra temperaturi sub medie în partea nordică a continentului.

VREMEA. România este afectată de vineri de un val de aer polar, meteorologii anunțând ninsori și temperaturi scăzute în aproape toată țara.

VREMEA. Potrivit prognozei realizate de ANM, pentru perioada 30 decembrie 2019 - 13 ianuarie 2020, valorile termice vor fi, în general, ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade cu precădere în regiunile extracarpatice.

VREMEA. În același interval, cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile.

Citește și VREMEA. Nouă avertizare meteo de la meteorologi. Zonele unde va ninge și va viscoli

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close