Antena 3 Actualitate VREMEA. Prognoza meteo până duminică

VREMEA. Prognoza meteo până duminică

de S.T.    |    11 Apr 2019   •   18:48
VREMEA. Prognoza meteo până duminică
Sursa foto: Foto: pexels.com

Vremea se va menţine în general închisã şi temporar vor fi ploi, ce vor avea şi caracter de aversã, posibil însoţite pe arii restrânse de descãrcãri electrice. Cantitãţile de apã vor depãşi local 15...20 l/mp şi izolat, mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice, 30...40 l/mp.

În zona montanã înaltã precipitaţiile vor fi mixte, dar la altitudini sub 1700 m vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zãpadã în special în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curburã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri trecãtoare în special pe crestele montane înalte.

Temperaturile maxime vor continua sã scadã uşor şi vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 18 grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 10 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 13 aprilie

Vremea va fi în continuare în general închisã şi temporar va ploua. Ploile vor fi şi sub formã de aversã, posibil însoţite de descãrcãri electrice, iar cantitãţile de apã vor depãşi local 15...20 l/mp, cu precãdere în sudul ţãrii. La munte, îndeosebi la peste 1700 m altitudine, precipitaţiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri, mai ales în timpul zilei, în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi la munte, în special pe creste.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 9 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 14 aprilie

Vremea se va menţine în general închisã şi temporar va ploua în cea mai mare parte a ţãrii. Izolat vor mai fi cantitãţi de apã mai însemnate, îndeosebi în zonele montane.

La munte, în special la altitudini mari, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri îndeosebi în sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 9 grade.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close