Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Prognoza METEO pentru 29, 30 și 31 ianuarie 2019

VREMEA. Prognoza METEO pentru 29, 30 și 31 ianuarie 2019

VREMEA. Prognoza METEO pentru 29, 30 și 31 ianuarie 2019
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    28 Ian 2019   •   21:28

VREMEA. Vremea va fi în general închisã. Temporar se vor semnala precipitaţii, predominant sub formã de ploaie, în general slabe cantitativ, ziua în Banat, Oltenia, local în Muntenia şi Transilvania şi pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar noaptea îndeosebi în sudul, centrul şi nord-estul teritoriului. În zonele de munte vor fi ploi şi lapoviţe, iar la peste 1400 m altitudine va ninge. 

Pe arii restrânse se va forma polei, cu o probabilitate mai mare în primele ore în Oltenia, iar în a doua parte a intervalului în Moldova şi estul Transilvaniei. În regiunile extracarpatice şi izolat în rest, mai ales dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane unde trecãtor va mai spulbera zãpada, dar şi în sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 10 grade, mai ridicate în Dobrogea pânã spre 12...13 grade, unde va fi cald pentru aceastã perioadã, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 6 grade.

VREMEA. PROGNOZA METEO pentru miercuri, 30 ianuarie

Vremea se va menţine în general închisã. Local şi temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formã de ploaie, exceptând zona de munte, unde vor fi mixte. În regiunile intracarpatice, trecãtor, îndeosebi noaptea, se va semnala lapoviţã şi posibil ninsoare. Pe arii restrânse în dealurile sudice şi în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curburã se pot cumula 10...15 l/mp. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi în sud-estul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în nordul Moldovei şi în jur de 13 grade în Dobrogea, iar cele minime între -2 şi 5 grade. În zonele joase se va semnala ceaţã.

VREMEA. PROGNOZA METEO pentru joi, 31 ianuarie

Vremea va fi predominant închisã, cu precipitaţii, în general slabe cantitativ, în majoritatea regiunilor, dar în special în cele sudice, centrale şi estice. Acestea vor fi mai ales sub formã de ploaie, iar în Maramureş, Transilvania şi la munte vor fi şi lapoviţe sau ninsori. Izolat vor mai fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -3 şi 5 grade, mai ridicate în Dobrogea. Pe arii restrânse se va semnala ceaţã.
 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
x close