Antena 3 CNN Actualitate Vremea se anunță deosebit de caldă în România. Cât de cald va fi săptămâna viitoare

Vremea se anunță deosebit de caldă în România. Cât de cald va fi săptămâna viitoare

Vremea se anunță deosebit de caldă în România. Cât de cald va fi săptămâna viitoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    27 Oct 2018   •   18:50

Vremea se va menţine deosebit de caldã. Temperaturile maxime se vor încadra luni între 18 şi 27 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi izolat ploi slabe în nordul, centrul şi vestul ţãrii. Vântul va avea intensificãri în Banat, pe litoral şi în zona montanã înaltã, în special, a Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, unde rafalele vor depãşi 65...70 km/h, iar în rest va fi slab şi moderat.

Dimineaţa şi noaptea, se va produce ceaţã în centru, sud şi est, însã pe arii restrânse şi cu precãdere în zonele joase de relief.

PROGNOZA METEO pentru marți, 30 octombrie

Vremea va fi în continuare deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii, cu temperaturi maxime cuprinse între 19 şi 27 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale precum şi la munte, unde pe arii în general restrânse trecãtor va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în prima parte a intervalului în zona montanã, în special pe creste, iar la cote mai reduse local şi în vest şi nord-vest.

Temperaturile minime, deşi mai scãzute decât în noaptea anterioarã în regiunile intracarpatice, se vor situa peste cele climatologic specifice datei, cu valori în general între 7 şi 14 grade. La începutul şi sfârşitul intervalului, în sud şi est, pe arii restrânse va fi ceaţã.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close