Antena 3 CNN Actualitate Vremea se menţine deosebit de rece. Prognoza meteo până vineri

Vremea se menţine deosebit de rece. Prognoza meteo până vineri

Prognoza meteo până vineri, 10 ianuarie 2020.

Vremea se menţine deosebit de rece. Prognoza meteo până vineri
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    07 Ian 2020   •   14:43

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 8 ianuarie 2020. Vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineaţa şi noaptea când local va fi ger. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în cursul nopţii în regiunile nordice, însã în orele dimineţii şi noaptea local în vest, nord-vest şi centru şi pe spaţii mici în restul teritoriului se va semnala ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã care izolat va persista şi pe timpul zilei, în special în Banat şi Transilvania. Vântul va fi moderat pe crestele montane şi în bazinul vestic al Mãrii Negre şi va sufla slab în restul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 6 grade, mai scãzute în zonele cu ceaţã persistentã, dar şi uşor mai ridicate în Oltenia. Minimele termice vor fi cuprinse în general între -15 şi -5 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 9 ianuarie 2020. Valorile termice vor fi în creştere uşoarã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în special în nord, în centru şi în est; izolat şi trecãtor, cu precãdere în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali vor fi fulguieli sau precipitaţii slabe, mixte ce vor favoriza depuneri de polei. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea se va semnala local ceaţã, care izolat va persista şi pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade, mai scãzute în zonele cu ceaţã persistentã, dar şi mai ridicate în dealurile din Oltenia şi Muntenia; minimele termice vor fi cuprinse, în general, între -12 şi 0 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 10 ianuarie 2020. Vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul va avea înnorãri temporare în nordul, centrul şi estul ţãrii, iar din a doua parte a intervalului trecãtor şi izolat se vor semnala precipitaţii slabe, sub formã de ploaie în zona joasã, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor fi mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în zona subcarpaticã a Olteniei şi Munteniei, iar cele minime, în general, între -5 şi 2 grade. Local, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţã.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close