Antena 3 Actualitate VREMEA se răcește brusc. Temperaturile vor fi în scădere în toată ţara

VREMEA se răcește brusc. Temperaturile vor fi în scădere în toată ţara

de S.T.    |    12 Noi 2019   •   15:17
VREMEA se răcește brusc. Temperaturile vor fi în scădere în toată ţara
Sursa foto: Foto: pixabay.com

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 13 noiembrie 2019. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Cerul va avea înnorãri în cea mai mare parte a ţãrii, mai accentuate în jumãtatea de vest, unde va ploua. Ploile vor fi mai frecvente în sudul Banatului, inclusiv zona montanã, în vestul Carpaţilor Meridionali şi în zona deluroasã a Olteniei unde se vor cumula cantitãţi de apã de 20...25 l/mp şi izolat peste 35...40 l/mp. Vântul va continua sã prezinte intensificãri susţinute la munte, cu viteze în general de 80...90 km/h, iar pe creste, în special cele ale Carpaţilor Meridionali, temporar rafalele vor depãşi 100 km/h, precum şi în sudul Banatului, în general cu 60...65 km/h. Intensificãri locale şi temporare ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, cu viteze în general de 45...55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 24 de grade, iar cele minime între 7 şi 14 grade. Pe spaţii mici, dimineaţa şi noaptea va fi ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 14 noiembrie 2019. Deşi valorile termice vor fi în scãdere în toatã ţara, vremea se va menţine caldã pentru aceastã perioadã din an, cu temperaturi maxime între 12 şi 20 de grade şi minime între 6 şi 14 grade. Cerul va fi mai mult noros; va ploua pe arii extinse, moderat cantitativ în sud-vest, în sud, în centru şi la munte, iar în celelalte zone vor fi ploi locale, în general slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la începutul zilei în zona montanã înaltã. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 15 noiembrie 2019. Vremea se va menţine mult mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã şi se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în prima parte a zilei în nordul şi nord-estul ţãrii, precum şi la munte, unde pe spaţii mici trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade, iar cele minime între 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 13...14 grade pe litoral şi în zona de deal a Banatului. Cu precãdere noaptea, în zonele joase de relief, mai ales din sud şi est, pe arii restrânse va fi ceaţã.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close