Antena 3 CNN Actualitate Vremea se schimbă radical la mjlocul săptămânii. Meteorologii anunţă temperaturi maxime în jur de 10 grade Celsius

Vremea se schimbă radical la mjlocul săptămânii. Meteorologii anunţă temperaturi maxime în jur de 10 grade Celsius

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată ţara, anunţă specialiştii ANM. Pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger iar temperaturile minime vor ajunge chiar sub minus 18 grade. Dar de la mijlocul săptămânii, vremea se încălzeşte.

Vremea se schimbă radical la mjlocul săptămânii. Meteorologii anunţă temperaturi maxime în jur de 10 grade Celsius
de Iulia Gorgorin    |    19 Ian 2021   •   07:30

Valul de frig care s-a năpustit asupra României va mai persista câteva zile. Mai exact, de miercuri, vremea se va mai încălzi, astfel că, temperaturile vor ajunge până la 10 grade Celsius la sfârşitul acestei săptămâni.

''Mai avem de traversat încă o noapte foarte rece, cu temperaturi izolat sub - 18 grade în Maramureş, Transilvania şi în nordul şi centrul Moldovei, o temperatură minimă de -13 grade şi în zona preorăşenească a Capitalei.

De mâine, temperatura va fi în creştere, în noaptea de marţi spre miercuri, doar izolat va mai coborî temperatura în jur de -10 grade pe suprafeţe restrâns, în Muntenia, în estul Transilvaniei sau în Moldova, iar de miercuri vom avea temperaturi pozitive, ziua, în întreaga ţară.

Miercuri sunt estimate temperaturi maxime între 1 şi 7 grade, dar vom vedea că joi, vineri, sâmbătă, mai ales în regiunile sudice, dar şi în partea de vest vor fi temperaturi maxime în jur de 10 grade'', a anunţat Mihai Huştiu, meteorolog ANM.

×
Subiecte în articol: vremea meteo maxime
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close