Antena 3 Actualitate Vremea se va încălzi şi va fi în general frumoasă. Prognoza meteo până sâmbătă

Vremea se va încălzi şi va fi în general frumoasă. Prognoza meteo până sâmbătă

de S.T.    |    27 Feb 2019   •   17:48
Vremea se va încălzi şi va fi în general frumoasă. Prognoza meteo până sâmbătă
Sursa foto: Foto: pexels.com

Vremea se va încãlzi şi va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri noaptea în nord, centru şi nord-est, dar numai izolat vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi în zonele joase de relief şi mixte la munte. 

Vântul va prezenta intensificãri în zona montanã, cu viteze mai mari pe creste unde, la rafalã, se vor depãşi 80...90 km/h spulberând zãpada, dar la cote mai reduse şi în restul teritoriului, cu viteze, în general, de 40...50 km/h. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între -2 şi 7 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 1 martie

Valorile termice se vor menţine peste normele perioadei. Cerul va fi temporar noros şi vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi, pe arii restrânse în vestul, centrul şi nordul ţãrii şi izolat în rest. La munte, treptat, vor predomina ninsorile. 

Vântul va avea intensificãri îndeosebi în zona înaltã de munte, dar local şi temporar şi în regiunile estice, sudice şi centrale.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, izolat mai ridicate în Lunca Dunãrii, spre 16...17 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 şi 5 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 2 martie

Vremea se va rãci, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei, chiar uşor mai scãzute în nordul şi estul ţãrii.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi pe arii restrânse precipitaţii slabe, mixte în regiunile sudice şi mai ales ninsori în zona montanã aferentã. Vântul va avea unele intensificãri la munte, îndeosebi pe creste, dar local şi în est, sud-est şi izolat în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 12 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade.
 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close