Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Temperaturi de iunie în aproape toată țara

VREMEA. Temperaturi de iunie în aproape toată țara

VREMEA. Temperaturi de iunie în aproape toată țara
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    30 Oct 2018   •   07:01

Vremea va fi în continuare deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii, cu temperaturi maxime cuprinse între 19 şi 27 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, averse şi posibil descãrcãri electrice în regiunile vestice, nord-vestice, local la munte şi izolat în centrul ţãrii. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în prima parte a intervalului în zona montanã, în special pe creste, iar la cote mai reduse local şi în vest şi pe litoral.

Temperaturile minime, deşi mai scãzute decât în noaptea anterioarã în regiunile intracarpatice, se vor situa peste cele climatologic specifice datei, cu valori cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei şi 16 grade pe litoral. La începutul şi sfârşitul intervalului pe arii restrânse va fi ceaţã.

PROGNOZA METEO pentru miercuri, 31 octombrie

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decât cele climatologic specifice sfârşitului de octombrie, chiar dacã îndeosebi în nord-vest şi în centru maximele vor marca o scãdere faţã de ziua anterioarã. Cerul va fi variabil, iar în regiunile extracarpatice, mai ales noaptea, vor fi nori joşi sau ceaţã şi izolat burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 26 de grade, iar cele minime între 5 şi 15 grade, uşor mai coborâte în estul Transilvaniei.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close