Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Temperaturi de primăvară la început de februarie. Zonele din țară cu maxime de 16 grade Celsius

VREMEA. Temperaturi de primăvară la început de februarie. Zonele din țară cu maxime de 16 grade Celsius

VREMEA. Valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice începutului de februarie, cu deosebire în sud şi sud-est.

VREMEA. Temperaturi de primăvară la început de februarie. Zonele din țară cu maxime de 16 grade Celsius
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Feb 2020   •   09:24

VREMEA. Cerul va avea înnorãri, mai persistente în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde va ploua, local moderat cantitativ. În restul teritoriului, doar trecãtor şi izolat vor fi ploi slabe.

VREMEA. La munte, la altitudini mari, precipitaţiile vor fi predominant sub formã de ninsoare şi cu precãdere în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni, cantitãţile de apã vor depãşi pe arii restrânse 20...25 l/mp şi izolat 30....40 l/mp.

VREMEA. Vântul va avea intensificãri la munte, îndeosebi la altitudini mari, cu rafale de peste 90...100 km/h, dar local şi temporar şi în restul ţãrii, cu viteze în general de 45...55 km/h.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 şi 16 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul extrem.
 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close