Antena 3 CNN Actualitate Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Prognoza meteo pentru weekend
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    09 Aug 2018   •   15:44

Vremea va fi frumoasã, dar cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi mai mult senin, iar unele înnorãri, averse şi posibil descãrcãri electrice se vor semnala izolat, mai ales în zonele montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe litoral, în sudul Banatului şi la munte, cu precãdere la altitudini mari.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 35 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în nordul litoralului. Dimineaţa şi noaptea în depresiuni vor fi condiţii de ceaţã.

PROGNOZA METEO pentru sâmbătă, 11 august

Vremea se va menţine frumoasã, dar local şi cãlduroasã. În regiunile vestice şi nord-vestice cerul va fi variabil şi doar izolat, mai ales la munte se vor semnala ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe litoral, în sudul Banatului şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime între 10 şi 21 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali spre 6-7 grade.

PROGNOZA METEO pentru duminică, 12 august

Vremea va fi în general frumoasã, iar în cea mai mare parte a ţãrii şi cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în regiunile nordice, nord-estice, centrale, precum şi în zona montanã, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona litoralului, dar şi în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime, în general, între 11 şi 21 de grade.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close