Antena 3 Actualitate VREMEA. Zile călduroase cu un cer variabil până joi, când se întorc ploile

VREMEA. Zile călduroase cu un cer variabil până joi, când se întorc ploile

18 Feb 2020   •   08:56
VREMEA. Zile călduroase cu un cer variabil până joi, când se întorc ploile Foto: Antena 3

VREMEA. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, deşi în vestul şi în nordul ţării valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat ploi slabe în regiunile vestice, nordice şi centrale, iar în zonele montane aferente precipitaţii mixte.

VREMEA. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, unde la rafalã se vor atinge viteze de 70...80 km/h şi pe suprafeţe mai mici în zonele mai joase de relief, în special din Oltenia, unde rafalele vor fi în general de 40...50 km/h.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 18 grade. Izolat se va semnala ceaţă. 

VREMEA. La ora 08.00 se înregistrau valori termice cuprinse între -5 grade la Întorsura Buzãului, Miercurea Ciuc şi Întorsura Buzãului şi 9 grade la Şiria.

VREMEA. În vestul, în centrul și în nordul țării se adună norii și, izolat, vor fi ploi trecătoare.

VREMEA. În Capitală azi va fi un cer variabil spre senin, cu temperaturi de până la 16 grade. De mâine, temperaturile vor începe să scadă treptat și în zona Capitalei. Maine sunt prognozate 10 grade, iar joi la amiază temperatura nu va trece de 8 grade. Să vă pregătiți umbrelele pentru că vom avea zile cu ploi.

Joi va fi o vreme ploioasă, cu temperaturi maxime cuprinse între 4 și 11 grade Celsius.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close