Antena 3 CNN Actualitate Wizz Air reia cursele comerciale în mai multe țări europene. Compania a efectuat primul zbor în Londra

Wizz Air reia cursele comerciale în mai multe țări europene. Compania a efectuat primul zbor în Londra

Wizz Air este una dintre primele companii aeriene care a atareizat pe aeroportul Luton din Londra. Compania aeriană dorește să reia rutele comerciale europene cât mai rapid.

Wizz Air reia cursele comerciale în mai multe țări europene. Compania a efectuat primul zbor în Londra
Sursa foto: WizzAir/Facebook
01 Mai 2020   •   20:53

Majoritatea companiilor aeriene au oprit zborurile în ultimele două luni, din cauza restricțiilor impuse la nivel european pentru stoparea răspândirii de coronavirus. Wizz Air este printre primele companii aeriene care doresc să își rea actvitatea. 

Compania aerienă a declarat că dorește să efectueze zboruri pentru călătoriile esențiale, iar printre rutele care vor fi efectuate se numără cele din și spre România, Ungaria, Portugalia și Spania, informează Reuters

Wizz Air este una dintre singurele companii care a ajuns și la Londra, unde trei zboruri au fost programate vineri. Compania susține că este important să reia zborurile, pentru persoanele care trebuie să călătorească pentru muncă sau în interes personal. 

×
Subiecte în articol: zboruri coronavirus Wizz Air
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close