Antena 3 CNN Actualitate Wizz Air a introdus o nouă destinație de vacanță cu plecare din România! Care este programul zborurilor și cât costă un bilet

Wizz Air a introdus o nouă destinație de vacanță cu plecare din România! Care este programul zborurilor și cât costă un bilet

Românii vor putea să zboare, de pe Aeroportul din Timișoara, către o destinație cunoscută pentru peisajele încântătoare, dar și pentru plajele sale unice.

Wizz Air a introdus o nouă destinație de vacanță cu plecare din România! Care este programul zborurilor și cât costă un bilet
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2023   •   16:55

Compania aeriană Wizz Air a inaugurat, joi, 15 iunie, o nouă cursă pentru Aeroportul din Timișoara, anume Timișoara-Zakynthos (Grecia).

"Suntem încântați să inaugurăm zborurile din Timișoara către Zakynthos. Această insulă este o destinație remarcabilă, cunoscută pentru plajele sale captivante, frumusețea naturală și viața de noapte vibrantă.

Prin zborurile noastre săptămânale, ne propunem să oferim pasagerilor din Timișoara acces la o destinație fantastică. Această nouă rută demonstrează angajamentul nostru de a ne extinde rețeaua și de a oferi pasagerilor români mai multe opțiuni pentru a explora destinațiile dorite”, a declarat Valeria Bragarenco, manager de comunicare în cadrul Wizz Air.

Astfel, zborurile către  Zakynthos vor fi planificate în fiecare zi de joi a săptămânii, până în 21 septembrie 2023.

Citește și: Închisoare, timp de doi ani și jumătate, pentru un bărbat care a ucis un câine, în Sibiu

"Suntem încântați de deschiderea acestei rute spre o destinație de vacanță foarte populară a Greciei. Wizz Air are deja 15 ani de când operează de pe Aeroportul Timișoara și continuă să fie o opțiune favorită pentru zboruri internaționale.

Pentru anii care vin ne dorim să găsim împreună soluții pentru creșterea numărului de zboruri și de noi rute, pentru a conecta întreaga regiune de vest cât mai bine de cât mai multe destinații populare din Europa”, a spus Daniel Oliver Stamatovici, directorul general al Aeroportului Internațional Timișoara.

Insula Zakynthos este o destinație ideală pentru o vacanță reușită, fiind un loc popular pentru peisajele unice, dar și pentru plajele sale cu apă turcoaz.

Biletele pentru această destinație sunt disponibile pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, având prețuri care încep de la 119 lei, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Timișoara Zakynthos Grecia aeroport
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close