Antena 3 CNN Actualitate Zăpada închide şcolile. Toate cursurile din Bucureşti, suspendate. Vezi în ce judeţe NU SE ÎNVAŢĂ pe 13 şi 14 februarie

Zăpada închide şcolile. Toate cursurile din Bucureşti, suspendate. Vezi în ce judeţe NU SE ÎNVAŢĂ pe 13 şi 14 februarie

Zăpada închide şcolile. Toate cursurile din Bucureşti, suspendate. Vezi în ce judeţe NU SE ÎNVAŢĂ pe 13 şi 14 februarie
Sursa foto: Foto: mrstahlkindergarten.blogspot.com
de M.Z.    |    13 Feb 2012   •   07:27
Update 11.45 - Cursurile din toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală vor fi suspendate marţi, decizia fiind luată în şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti, a declarat inspectorul general şcolar, Cristian Alexandrescu, potrivit Mediafax. Luni, cursurile se vor desfăşura normal.

Update 11.00
- Peste 3.800 de unităţi de învăţământ din ţară au cursurile suspendate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, potrivit datelor furnizate de inspectoratele şcolare judeţene şi centralizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului luni la ora 10.00.

Şcoli închise în perioada 13-14 februarie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural:

- Ialomiţa
- Gorj
- Giurgiu
- Mehedinţi
- Vrancea
- Dolj

Şcoli închise pe 13 februarie

- Olt
- Buzău
- Vâlcea (parţial)

Şcoli închise pe 14 februarie

- Bucureşti

În Buzău, comitetul judeţean a decis suspendarea cursurilor pentru data de 13 februarie doar în mediul rural, în timp ce în judeţul Vâlcea, de la decizia de suspendare a cursurilor pentru luni, 13 februarie, fac excepţie şcolile din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Conform centralizatorului MECTS, în 15 judeţe activitatea unităţilor de învăţământ se desfăşoară în mod normal, nefiind afectată de ninsorile abundente sau temperaturile scăzute.

Linia specială Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezintă indicativul telefonic al judeţului) rămâne în continuare la dispoziţia părinţilor, elevilor şi cadrelor didactice pentru a afla în timp real informaţii referitoare la desfăşurarea cursurilor din fiecare unitate de învăţământ.



Viscolul şi ninsorile închid peste 3.500 de şcoli din întreaga ţară. Cea mai gravă situaţie este în judeţele Gorj, Giurgiu, Mehedinţi şi Vrancea, unde cursurile sunt suspendate astăzi şi mâine. 

Nici elevii din Olt şi Gorj nu merg astazi la şcoală. Comitetul judeţean din Buzău a hotărât ca unităţile de învăţământ din zonele rurale să rămâne  închise. În judeţul Vâlcea rămân deschise doar şcolile din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Şcoli închise în perioada 13-14 februarie

-judeţul Gorj
-judeţul Giurgiu
-judeţul Mehedinţi
-judeţul Vrancea

Şcoli închise pe 13 februarie
-judeţul Dolj
-judeţul Olt
 











×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close