Antena 3 CNN Actualitate Zeci de copii au transmis live momentul în care două fete s-au certat pentru un băiat, într-un parc din Constanţa

Zeci de copii au transmis live momentul în care două fete s-au certat pentru un băiat, într-un parc din Constanţa

Zeci de copii s-au adunat într-un parc din Constanţa şi au transmis live pe Facebook, Instagram sau TikTok momentul în care două fete s-au certat din cauza unui băiat.

Zeci de copii au transmis live momentul în care două fete s-au certat pentru un băiat, într-un parc din Constanţa
Sursa foto: Facebook
de Cătălina Buzoianu    |    28 Oct 2022   •   11:37

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva seri în parcul din spatele unui mall din Constanţa, acolo unde elevii şi-au dat întâlnire.

La "eveniment" şi-au făcut apariţia zeci de copii, cu vârste de aproximativ 14-15 ani, toţi formând un cerc în care au rămas cele două fete, una în vârstă de 14 ani şi alta de 15 ani.

Cele două şi-ar fi dat întâlnire în parc pentru a-şi rezolva problema iscată din cauza unui băiat.

Momentul în care cele două copile s-au lovit reciproc a fost transmis live pe reţelele de socializare de zecile de copii prezenţi. Aceştia, pe lângă a transmite live imaginile, le-au încurajat pe fete să se lovească şi au aplaudat întreaga scenă.

"În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care 2 persoane se agresează fizic, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Până la acest moment au fost identificate tinerele în cauză, urmând a fi audiate.

Precizăm faptul că nu există nicio sesizare referitoare la incidentul respectiv.

Totodată, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice", se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: Constanța IPJ Constanța
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close