Antena 3 CNN Actualitate Zilele Craiovei. Sute de oameni au creat o atmosferă incendiară

Zilele Craiovei. Sute de oameni au creat o atmosferă incendiară

Zilele Craiovei. Sute de oameni au creat o atmosferă incendiară
de M.T.    |    31 Mai 2014   •   11:26

A fost din nou o atmosferă incendiară în capitala Băniei, de Zilele oraşului. Sute de craioveni au dansat şi au cântat alături de Puya, Vunk şi Vama.

Artiştii de la  Ansamblul Maria Tănase au oferit şi ei momente deosebite, iar publicul a încins o horă în piaţa din centrul oraşului.

Maratonul artistic din capitala Băniei a fost deschis de artiştii de la Ansamblul Maria Tănase, care i-au încântat pe craioveni cu cântecele populare şi dansurile olteneşti.

Evenimentul a continuat cu concerte incendiare. Publicul craiovean a cântat şi a dansat alături de Puya, Vunk şi Vama.

Pe lângă distracţie, au existat şi momente emoţionante. Renumiţii actori Marcel Iureş şi Valer Dellakeza, care a împlinit 60 de ani de scenă, precum şi chitaristul Radu Ionescu au primit titlul de cetăţean de onoare al Craiovei.

Zilele Craiovei continuă astăzi cu concerte susţinute de Oana Radu, Delia şi Zdop şi Zdup, urmate de repetiţia finală pentru cel mai important spectacol al anului, Carmina Burana.

Grandiosul eveniment se va derula simultan pe două scene mobile ce vor reuni peste 300 de artişti.

La spectacol va fi prezentă şi Familia Regală. Principesa Margareta a invitat în Trenul Regal care va sosi la Craiova 30 de copii şi vârstnici.

×
Subiecte în articol: vama
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close