Antena 3 CNN Actualitate Horoscopul carierei 2024. Care este jobul ideal în funcție de zodie: Gemenii sunt experţi în comunicare, Peștii au o inteligenţă emoţională fantastică

Horoscopul carierei 2024. Care este jobul ideal în funcție de zodie: Gemenii sunt experţi în comunicare, Peștii au o inteligenţă emoţională fantastică

Potrivit astrologilor, fiecare nativ este deja înzestrat cu anumite abilitați care l-ar putea ajuta să se orienteze mai bine în căutarea unui job care i se potrivește.

Horoscopul carierei 2024. Care este jobul ideal în funcție de zodie: Gemenii sunt experţi în comunicare, Peștii au o inteligenţă emoţională fantastică
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Feb 2024   •   23:00

Ne folosim o mare parte din viaţă şi din energie muncind, şi ar fi bine ca meseria pe care o alegem să fie satisfăcătoare.

Cariera ideală pentru Berbec

Cei născuți în semnul Berbecului sunt lideri înnăscuți. Potrivit astrologului Susan Miller, Berbecii pot foarte bine să-și întemeieze propria afacere sau pot deveni sportivi celebri. Fiind foarte creativi Berbecii tind să aleagă meseriile care le permit să se exprime şi să pună în aplicare concepte foarte avansate. Carierele ideale pentru Berbec sunt: director CEO, manager, expert vânzări, antrenor, antreprenor, actor, sportiv.

Cariera ideală pentru Taur

Taurii sunt practici și de încredere, răbdători, atenți şi meticuloși. Le place să lucreze în medii sigure, organizate și detestă haosul. Cariera ideală pentru acest nativ: detectiv particular, specialist finanțe bănci, specialist administrare baze de date, management sănătate, manager de proiect, arhitect, cercetător sau bucătar.

Cariera ideală pentru Gemeni

Gemenii sunt campionii zodiacului în comunicare şi arta negocierii. Nativii născuţi în semnul Gemenilor sunt inteligenți, duali, versatili, adaptabili şi au capacitatea de a analiza temeinic orice situație, iar la final să o prezinte impecabil. Cariera ideală o va găsi în Comunicare, PR, vânzări, marketing, jurnalism, călătorii, dezvoltare software.

Cariera ideală pentru Rac

Racii au capacitatea să aducă empatia și emoția în toate meseriile pe care le aleg. Sunt inteligenți şi pot excela uşor în arta negocierii pentru că se ghidează mereu după vocea inimii. Aceşti nativi se vor afirma în următoarele domenii: finanțe, afaceri, investiții, acțiuni sociale, medicină, îngrijire, actorie, arhitectură sau design interior.

Cariera ideală pentru Leu

Leul are fler și o nevoie acerbă să strălucească, să fie în centrul atenției. Ca și Berbecul, Leul este un lider înnăscut. Adoră distracția, e ambițios, hotărât, deschis, însă incredibil de imprevizibil. Cariera sa ideală: actor, artist, designer, costumier sau în domeniile marketing, piața luxului, educație, jurnalism, Drept sau management.

Cariera ideală pentru Fecioară

Fecioarele sunt o zodie organizată, meticuloasă, de încredere, practică şi cu mult bun simț. Își păstrează calmul în situații grele şi lucrează foarte bine sub presiune. Cariera ideală: în prima linie. Corector, editor, regizor, producător, publicist, profesii medicale în domeniul sănătății, comerciant, industria ospitalității, antreprenor, firmă de curățenie.

Cariera ideală pentru Balanţa

Balanţa este semnul zodiacal care oferă speranță și optimism. Semn rafinat, nobil, respectat un nativ Balanță poate face orice. Va avea o carieră de succes în Drept, negocieri, ca diplomat, curator, editor, critic literar, astrolog, organizator de evenimente, agent de turism.

Cariera ideală pentru Scorpion

Scorpionul este înzestrat cu o capacitate mare de a asculta și de a se focusa pe scopul său. Fire competitivă Scorpionul se angajează mereu să găsească oportunitățile necesare, pentru a se transforma și reinventa. Va lucra cu succes în gestionarea crizelor, în management, logistică, departamentele financiare, administrare afaceri.

Cariera ideală pentru Săgetător

Săgetătorul este un semn zodiacal intelectual care adoră dezbaterile filozofice, să stea în aer liber și să se bucure de libertate. Va face carieră cu călătoriile, educația, va fi un profesor bun, un ziarist grozav, expert vânzări, biolog, zoolog, poate lucra în administrația parcurilor, notează stiridecluj.ro

Cariera ideală pentru Capricorn

Capricornul are capacitatea să-și urmeze calea, până ajunge în vârf. Este genul de lider care muncește din greu și culege roadele. Sigur pe el, demn de încredere, sensibil și practic Capricornul merge pe cărări înguste, nedescoperite pentru a ajunge la succes. Poate aborda domenii ca medicină, cercetare, resurse umane, contabilitate, Drept, muncă la guvern, funcții publice, învățământ, jurnalism.

Cariera ideală pentru Vărsător

Vărsătorul este pasionat de nou, de tehnologie. Este semnul zodiacal care poate inova uşor, însă condiţia supremă pentru el este să facă numai ce îi place. Este un bun antreprenor, scriitor, designer grafic, fotograf, dezvoltator de aplicații, medic veterinar, psihoterapeut, consilier de dezvoltare personală.

Cariera ideală pentru Peşti

Peștii sunt campionii la compasiune. Aceşti nativi au o inteligență emoțională fantastică, motiv pentru care astrologii îi numesc adesea artiștii zodiacului. Este un semn intuitiv și lucrează cel mai bine cu oamenii, în domenii precum medicină, kinetoterapie, psihologie, arte, muzică, fotografie și acțiuni umanitare.

 

×
Subiecte în articol: profanare sicriu
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close