Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Două metode inedite prin care poţi atrage norocul de partea ta, cu Lidia Fecioru: "Ne putem programa orice în viaţă"

Două metode inedite prin care poţi atrage norocul de partea ta, cu Lidia Fecioru: "Ne putem programa orice în viaţă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, două dintre cele mai inedite metode care reuşesc să deschidă poarta către o viaţă plină de belşug, prosperitate şi noroc.

Două metode inedite prin care poţi atrage norocul de partea ta, cu Lidia Fecioru: "Ne putem programa orice în viaţă"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Iul 2021   •   19:49

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3, care sunt cele două metode simple care ne fac să fim un magnet atrăgător de noroc.

Există şi metode prin care putem să şi alungăm norocul, nu doar să-l atragem. De cele mai multe ori, intrăm în panică şi norocul se sperie.

Mai spunem: Norocul meu că eram acolo în clipa aceea. Dar de ce? Pentru că persoana respectivă s-a dus cu gândul la situaţia respectivă şi a atras norocul ca un magnet.

Panica alungă norocul. Dacă oamenii devin fricoşi, le este frică de ceea ce se întâmplă, încep să aibă reţineri şi atunci ei singuri îşi închid energiile, aşa norocul îi ocoleşte.

De aceea se şi spune De ce îţi e frică, nu scapi. Noi, români, ce facem? Mai zicem Hai Doamne Ajută!; Să fie într-un ceas bun! - deci, ne chemăm bunăstarea, ne atragem binele.

Două metode inedite prin care poţi atrage norocul de partea ta, cu Lidia Fecioru: Invocarea norocului

Dacă la un moment dat avem nevoie de ajutorul norocului, trebuie să spunem nişte fraze de invocare. Spui: Sunt un norocos!- ajungi să o spui cu atâta înverşunare, încât atragi norocul. 

Oamenii, când au un necaz, încep şi zic: N-am avut noroc; Este imposibil să câştig la loto. Ce au făcut? Şi-au anulat norocul, în loc să zică că sunt norocoşi.

Este foarte important să avem recunoştinţă. Putem fi norocoşi în dragoste şi să nu avem noroc în celelalte. Trebuie să preţuim la fel de mult că suntem sănătoşi. 

Când începi să ai necazuri, de pildă să loveşti maşina. O loveşti o zi, două şi tot aşa. În momentul în care se întâmplă lucrurile astea, intrăm în panică, începem să gândim frecvent că se va întâmpla la fel şi data viitoare şi chiar aşa se va şi întâmpla. De ce? Pentru că le atragem.

Trebuie să zicem Să dea Dumnezeu să se ţină norocul de mine, să nu mă părăsească.

Atragerea norocul de partea ta, cu Lidia Fecioru: Gândirea pozitivă, cheia către noroc

A doua metodă de atragere a norocului este atitudinea pozitivă. Nu trebuie să ne stăpânească sentimentele negative. Dacă ne stăpânesc sentimente de invidie, de răutate, nici noi nu avem noroc, nici ceilalţi. 

Sunt foarte multe femei care spun tot timpul că ele nu au găsit un bărbat bun. De ce? Pentru că toată viaţa le-a fost frică să nu cumva să nu găsească ce-şi doresc cu adevărat. Deci, nu construiesc pe pozitiv, ci pe negativ.

Oamenii trebuie să renunţe la gândurile negative dacă vor ca norocul să se apropie de ei.

Trebuie să schimbăm ceva la noi, la modul de gândire, la modul de a fi, pentru că degeaba îmi pun eu altă rochie, dacă interiorul meu rămâne la fel.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close